Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Mar.2014, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Golubović (Goblini): Smrad piva i cigara je naša zona komfora

Legendarni pank sastav Goblini održaće 8. marta koncert u Hali sportova na kojem će promovisati novi album “Roba s greškom” u izdanju Long Playa. Frontmen benda Branko Golubović – Golub u intervjuu Novom magazinu govori o tome šta se promenilo na muzičkoj sceni od nastanka Goblina pre 22 godine do danas i koji su razlozi njihovog ponovnog okupljanja i lansiranja novog albuma posle 14 godina od prethodnog.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Goblini: Zagrevanje pred pank spektakl

Izvor: Prva.rs, 05.Mar.2014

 Kratak eksplozivni nastup, uz horsko pevanje i očekivanu šutku ("Pečenja i rakije", "Luna", "U magnovenju", "Evropo" i "Daleki put"), poslužio je Goblinima kao zagrevanje i najava za pank spektakl koji pripremaju u Hali sportova 8. marta (20:30). . "Hvala ljudi vidimo se u subotu!", kratko je...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.