Beogradski noćni market “Zdravo i Zeleno”!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski noćni market “Zdravo i Zeleno”!

Foto: Promo

JKP "Gradske pijace" i "Redesign" d.o.o. zakazuju novo druženje na pijaci "Skadarlija", gde će 19. maja, od 18 do 24 časa, biti održan Beogradski Noćni Market pod sloganom  "ZDRAVO I ZELENO".

Proizvodi "šampiona pijaca",  dizajnera i umetnika, koji su kao i do sada bili veoma traženi, ponovo će krasiti pijačne tezge, a vlasnici ugostiteljskih objekata potrudiće se da predstave specijalitete, prirodne sokove i napitke, vrhunska >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << piva, kao i razne vrste rakija i vina.

Pozivamo sve zainteresovane izlagače koji se bave zelenom ekonomijom (obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost i održiva organska proizvodnja), da se pridruže stotini drugih preduzetnika i kreativaca koji su stalna postavka na Beogradskom noćnom marketu. Za pripremu vrhunskih specijaliteta, biće zadužen Miloš Jovanović, sa svojim mladim timom koji će prisutnima prikazati čarolije kulinarstva prateći slogan i temu. Za dobru zabavu i energiju pobrinuće se poznati di-džejevi.

Manifestacija Beogradski Noćni market, za cilj ima i da unapredi turističku ponudu glavnog grada, a organizuje se uz podršku Skupštine grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.