Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Maj.2023, 11:00

Beogradski festival piva / Belgrade Beer Fest 2023 od 15. do 18. juna

Jedan od prepoznatljivih simbola prestonice, Beogradski festival piva / Belgrade Beer Fest ove 2023. godine će biti održan od 15. do 18. juna. Kao i noviji Belgrade Music Week, Belgrade Beer Fest je proglašen manifestacijom od značaja za grad Beograd i predstavlja deo beogradskog leta i turističke ponude prestonice. Odluka o menjanju termina održavanja omiljenih … Članak Beogradski festival piva / Belgrade Beer Fest 2023 od 15. do 18. juna se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Beer fest,   Fest

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Prolećni sajam cveća 2023. u parku Manjež, II deo

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Maj.2023

Prolećni sajam cveća 2023. tradicionalno će biti održan u parku Manjež od petka, 12. maja, do nedelje, 21. maja 2023. Ovo je drugi deo manifestacije. Uz saglasnost gradskih vlasti i JKP „Zelenilo Beograd“ pre oko mesec i po dana održan je prvi deo sajma, a u međuvremenu su mnogi Beograđani...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.