Belgrade Beer Fest, zbog obilnih kiša ODLAŽE SE ZA JOŠ JEDAN DAN, START POMEREN ZA SUTRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 15:22

Belgrade Beer Fest, zbog obilnih kiša ODLAŽE SE ZA JOŠ JEDAN DAN, START POMEREN ZA SUTRA

Belgrade Beer Fest zbog nepogodnih vremenskih uslova, neće startovati danas, kako je juče najavljeno, a početak najveće manifestacije muzike i piva u regionu planiran je za sutra.

„Sigurnost posetilaca, izvođača i ljudi koji su uključeni u realizaciju Belgrade Beer Fest-a su nam na prvom mestu. Ekstremni vremenski uslovi i obilne kiše stvorile su nepovoljne uslove za održavanje festivala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa smo doneli odluku da pomerimo početak za još jedan dan. Takođe, ne možemo da zanemarimo činjenicu da se čitava zemlja bori sa poplavama i da je u ovom trenutku u čak 37 opština i gradova u Srbiji proglašeno vanredno stanje“ – saopšteno je iz Skymusic-a, koji je zadužen za organizaciju festivala.

Organizatori su naglasili da su odluku o odlaganju početka festivala za još jedan dan doneli su skladu sa konsultacijama sa Republičkim hidrometeorološkim zavodom i drugim nadležnim institucijama.

Informacije o mogućim izmenama u programu Belgrade Beer Fest-a uskoro.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Beer fest

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Belgrade Beer Fest startuje sutra: Objavljen program Main stage-a za naredena četiri dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023

Zbog obilnih kiša početak Belgrade Beer odložen je za sutra, pa će festival, kako je prvobitno najavljeno, trajati četiri dana, u izmenjenom terminu - od 17. do 20. juna...Tokom današnjeg dana veliki broj ekipa je angažovan na beogradskom Ušću, kako bi se teren pripremio za 20. izdanje Belgrade...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.