Beer fest od 14. do 18. avgusta na Ušću

Izvor: Press, 04.Jul.2013, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beer fest od 14. do 18. avgusta na "Ušću"

Očekuje se tradicionalno velika poseta gostiju iz zemlje i inostranstva, koji će moći da uživaju u više od 250 pivskih brendova i bogatom muzičkom programu, istaknuto je na konferenciji za novinare.

Član Gradskog veća Željko Ožegović je istakao da "Beer fest" predstavlja mesto dobrih vibracija i dobre zabave za sve generacije.

On je naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i da zato grad Beograd, već 11. put učestvuje u organizaciji ove manifestacije, koja obogaćuje turističku ponudu i šalje pozitivnu sliku u svet.

Ožegović je naveo da ć i ove godine poseban akcenat biti stavljen na bezbednost posetilaca na festivalu, uz povećano prisustvo policije, saopštila je gradska uprava.

Na festivalu će nastupiti domaći i inostrani popularni bendovi - "Riblja čorba", "Bajaga i instruktora", "Partibrejkersi", "Bad Copy", "Dubioza kolektiv", Masimo Savić, kao i kultni internacionalni sastav "Boney M"...
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boney M specijalni gost festivala

Izvor: Danas, 04.Jul.2013

Beogradski Bir fest, jedanaesti po redu, održaće se na Ušću od 14. do 18. avgusta, a specijalni gost festivala biće kultni sastav Boney M, najavili su organizatori na jučerašnjoj konferenciji za novinare. Na ovoj manifestaciji, koja iz godine u godinu beleži sve veći broj posetilaca, biće predstavljeno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.