Beer fest: Vodič kroz poslednji dan

Izvor: B92, 18.Avg.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beer fest: Vodič kroz poslednji dan

Jučerašnji dan, 17. avgust na Beer festu obeležio je nastup Bajage i Instruktora, a sa blizu 200.000 posetilaca subota je bila najposećeniji dan. Poslednjeg dana festivala , 18. avgusta, na Beer festu će nastupiti 7 izvođača, a program će trajati do 2 sata iza ponoći.

Muzički program četvrtog dana otvoriće nastupi učesnika emisije Ja imam talenat i benda Pop Star, a zatim pred publiku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izlaze Legende. Od 21 sat publika će uživati u disko hitovima 70-ih, uz sastav Boney M., posle kojeg će svirati Dejan Cukić i Spori Ritam Bend. Kratka pauza u muzičkom programu nastupa oko 23:30 kada će biti održano finale u brzom ispijanju piva, Lavovski cug i dodeljene nagrade najuspešnijim učesnicima kampanja Belgrade Beer Festa. Program se nastavlja nastupom Partibrejkersa, u okviru Vh1 sata, a zatvoriće ga Block Out, najavili su organizatori.

Muziku u Tuborg Can Fun Zoni, od 21 sat pušta Plug –In. Da bi ušli u ovu zonu posetioci treba da donesu dve prazne limenke bilo kog piva iz asortimana Carlsberg Srbija.

Od 18 do 20:30 sati se održava finale #HappyContest takmičenja, a takmiče se ekipe koje su tokom prethodna četiri dana prodale najviše piva. Njihovi kapiteni su Inspektor Blaža, @NichimIzazvan, članovi benda Feud i @brkajlija i @IvyJbte. Sav prihod od prodaje piva u okviru ovog takmičenja pripašće pobedničkoj ekipi koja će ga usmeriti u humanitarnu svrhu po svom izboru. Pobednička ekipa će svoj izbor saopštiti na festivalskoj bini nešto posle 23:30.

U isto vreme održaće se i finale takmičenja u brzom ispijanju piva, Lavovski cug, a biće dodeljene i nagrade za najbolje Instagram fotografije na Jelen Instagram konkursu, najuspešnije učesnike pikado igre u okviru kampanje “Biram da recikliram”, kao i nagrade publike Beer Festa za najbolje pivo, najlepši štand i najbolju promociju ove godine.

Svi posetioci festivala koji koriste gradski prevoz, moći će da se prevezu besplatnim autobuskim linijama. Autobusi sa ovih linija kreću od 23:30 na sat vremena ka Slaviji, Trgu Republike, Glavnoj železničkoj stanici i Opštini Novi Beograd. Tačna mesta stajališta, i vreme polaska autobusa nalaze se na sajtu belgradebeerfest.com.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beer fest: Vodič kroz poslednji dan

Izvor: B92, 18.Avg.2013

Jučerašnji dan, 17. avgust na Beer festu obeležio je nastup Bajage i Instruktora, a sa blizu 200.000 posetilaca subota je bila najposećeniji dan. Poslednjeg dana festivala , 18. avgusta, na Beer festu će nastupiti 7 izvođača, a program će trajati do 2 sata iza ponoći...Muzički program četvrtog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.