Izvor: Kurir, 11.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučki rok spektakl

Rok grupe Bajaga i instruktori, Van Gog i Hladno pivo održaće 28. decembra zajednički prednovogodišnji koncert u Banjaluci. Ova tri proslavljena benda prirediće u dvorani Borik pravi muzički spektakl, na nastupu pod nazivom „Koncert godine“. Organizatori su saopštili da je ovo „nulti“ koncert godine i izrazili nadu da će ubuduće postati tradicionalan decembarski festival. Inače, Bajaga i Instruktori, koji su nedavnom smrću Ljubiše - Bube Opačića iznenada ostali bez gitariste, vraćaju su se koncertnim aktivnostima.
Pogledaj vesti o: Hladno pivo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bajaga, Van Gogh i Hladno pivo zajedno u Banja Luci

Izvor: RockSerbia.net, 10.Dec.2008, 17:37

Tri velika rok benda iz Beograd i Zagreba - Bajaga i instruktori, Van Gog i Hladno pivo, održaće 28. decembra u Banja Luci zajednički prednovogodišnji Koncert godine u dvorani Borik! Banjalučka publika i njihovi gosti te nedeljne večeri u Boriku imaće jedinstvenu priliku da čuju na istom mestu...

Nastavak na RockSerbia.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.