BH erlajnz: Alkohola i svinjetine do mile volje

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2010, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BH erlajnz: Alkohola i svinjetine do mile volje

Direktor "BH erlajnza" Nudžeim Rečica demantovao je navode pojedinih medija da putnici koji lete avionima ove kompanije ne mogu da konzumiraju alkohol i svinjetinu, rekavši da u avionima bosansko-hercegovačke kompanije služe domaću hranu i da putnici uglavnom mogu da dobiju domaće pivo i vino.

"Ne postoji nikakva službena niti neslužbena odluka da se alkohol i svinjetina ne služe u avionima... ovo je mala kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i nije u stanju da ponudi veliki izbor hrane.

Rukovodimo se time da poslužimo kvalitetan obrok, tako da odgovara većini putnika, da nikoga ne uvredimo.

Mislim da je to praksa svih kompanija koje lete u one predele gde može da se očekuje mešoviti sastav putnika", istakao je prvi čovek "BH Erlajnza".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.