Artan Lili, pivo i pank - jul u Vlasotincu u znaku festivala

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jun.2023, 14:06

Artan Lili, pivo i pank - jul u Vlasotincu u znaku festivala

Premijerom filma “Kamen dnevnog snevača 3” autora Nebojše Ilića Ilketa 3. jula počeće tradicionalna manifestavcija “Leto u Vlasotincu”, a iz Turističke organizacije dodaju i da će od 7. do 9. biti održan “Vlasina fest” na kome će nastupiti grupa Artan Lili, dok su 21. i 22. jul rezervisani za "Pivski festival" u selu Ladovica.

Direktor Kulturnog centra u Vlasotincu Bratislav Valčić ističe da će manifestacija “Leto u Vlasotincu” trajati do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jula, kao i da će publika svake večeri moći da uživa u bogatom kulturno-umetničkom programu.

Pripremili smo sadržaje za publiku svih uzrasta. Biće koncerata, književnih večeri, predstava, Dečiji muzički etno festival Anđeoski glas i niz drugih događaja - kaže Valčić.

Nakon što je Ministarstvo omladine i turizma za “Vlasina fest” obezbedilo 500.000 dinara iz Turističke organizacije podsećaju Vlasotinčane da će zapravo tada i zvanično biti otvorena kupališna sezona na brani, a neće izostati ni tradicionalni spust niz Vlasinu.

Osim odbojke na pesku, frizbi golfa, joge u prirodi, šaha i raznih radionica, posebno ističemo koncert beogradske grupe Artan Lili, koji će biti održan u petak 7. jula u 22:30 na letnjoj pozornici pored Vlasine. Najveća atrakcija u okviru "Vlasina festa“ je spust koji se održava u nedelju 9. jula, počinje u 12 sati od letnje bašte Naša Vlasina i završava se u Maričkinu, gde će biti organizovana dnevna žurka sa kotlićem - piše su saopštenju.

Jul u znaku festivala zaokružiće "Pivski festival" u Ladovici, gde se tokom dva dana očekuju nastupi pank bendova Van Žulj, Patent, Hidrogen, Cepeni ćunci, 357 i Jorgovani.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.