Znamo je kao seksi crnku, ali se Pinkova zvezda sada odlučila na veliku promenu - Pogodak ili ne?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znamo je kao seksi crnku, ali se Pinkova zvezda sada odlučila na veliku promenu - Pogodak ili ne?

Ovakvu boju kose ne može da iznese svako.

Pevačica i Pinkova zvezda Gabrijela Pejčev je dugo bila crnka, a sada je odlučila da napravi promenu u svom izgledu.

ONA JE BILA NAJLEPŠA ŽENA KOJU JE IKO VIDEO: Tragična SMRT naše mlade umetnice POTRESLA javnost!

Gabi je iznenadila svoje fanove na društvenim mrežama, a posebno dame koje su bile potpuno oduševljene njenom novom bojom kose.

Iako je svima već poznata kao atraktivna crnka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona je svoju kosu ofarbala "balejaž" tehnikom i napravila crvene krajeve, a ovu seksi frizuru je dodatno upotpunila seksi loknama.

BIZARNO! MRKONJIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Kupujem grobnicu za sebe i Bekutu!

Koja je vaša omiljena boja kose? Svašta sam nešto probala, imala sam i želju i pokušaje(svaki pokušaj bezuspešan naravno😂😂😂) da predjem u plavuše, ali zaista nemam živaca da svake nedelje farbam koren kose! Tako da se definitino najlepše osećam sa #balayage -om ,koren kose je prirodna braon boja, koja postepeno prelazi u crvenu boju! Na mom prethodnom postu imate 🎁 GIVEAWAY🎁 tako da trk tamooo i srećno! #hairdresser ➡️ @stefanmilanov1

A post shared by Gabrijela Pejchev (@gabrijela_pejchev_off) on Jan 22, 2018 at 8:43am PST
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.