VIDEO: Navikla da joj je stalno u rukama!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Navikla da joj je stalno u rukama!

Navika je čudna stvar! Većina nas ima one štetne navike - gledanje televizora, igranje kompjuterskih igrica, uživanje u duvanu ili po nekoj čašici, mazohističko izlaženje na izbore... Ali neke navike umeju da budu veoma korisne - sportske aktivnosti, ignorisnje političkih emisija, odlazak vikendom u prirodu. Međutim, Pinkova zvezda Aleksandra Blagojević ima jednu nesvakidašnju naviku.

- Navikla sam da mi je stalno u rukama - objasnila je mlada pevačica i prasnula >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u smeh kada je shvatila šta je rekla. I svi u studiju su počeli da se smeju.

Naime, Aleksandra je prilikom ulaska na Farmu, pred publikom objašnjavala voditeljki svoj odnos prema mobilnom telefonu.

Onda je svom kolegi farmeru rekla: - Ne smej se, znam šta si pomislio!

A visprena voditeljka je na to dodala: - Svi smo to pomislili!
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.