Udata takmicarka zgrabila Kalinica i POLJUBILA GA U USTA

Izvor: medio.rs, 10.Apr.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udata takmicarka zgrabila Kalinica i POLJUBILA GA U USTA

Kandidatkinja u "Pinkovim zvezdama" priredila je voditelju pravi šok tokom emisije.

Novo izdanje emsije “Pinkove zvezde” na televiziji Pink donosi novitete kada su u pitanju propozicije takmičenja i način glasanja žirija, ali i brojna iznenađenja. 

Najveće je, svakako, priredila takmičarka koja je, usred emisije, poljubila Milana Kalinića – pravo u usta. Voditelj, koji je navikao na raznorazne situacije i koji tokom emisije sam >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << priređuje raznovrsna iznenađenja, ovoga puta je, međutim, ostao zatečen.

Da sve bude još zanimljivije – kandidatkinja kojja ga je poljubila je – udata, i to uopšte ne skriva.

Pogledajte, uostalom, kako je to izgledalo:
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

OSTAO BEZ TEKSTA Udata takmicarka zgrabila Kalinica i POLJUBILA GA U USTA

Izvor: medio.rs, 10.Apr.2015

Kandidatkinja u "Pinkovim zvezdama" priredila je voditelju pravi šok tokom emisije..Novo izdanje emsije “Pinkove zvezde” na televiziji Pink donosi novitete kada su u pitanju propozicije takmičenja i način glasanja žirija, ali i brojna iznenađenja...Najveće je, svakako, priredila takmičarka...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.