UŠAO U ZADRUGU, pa izašao sa predmetom od NEPROCENJIVE VREDNOSTI - Do sada toga nije bilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2023, 23:58

UŠAO U "ZADRUGU", pa izašao sa predmetom od NEPROCENJIVE VREDNOSTI - Do sada toga nije bilo!

Pevač izneo detalje koje gledaoci nisu mogli da vide ispred TV ekrana!

Popularni pevač Pavle Dejanić je sa koleginicom Aleksandrom Dabić pevao na žurki u "Zadruzi".

Nakon uzbudljive noći na imanju u Šimanovcima Pinkova zvezda je za domaće medije otkrila utiske iz rijalitija.

– Ovo je bila ubedljivo najbolja žurka koju sam ikada radio u "Zadruzi". Mislim da su učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maksimalno uživali, i prvi put, otkad pevam žurke tamo, se osećalo jedinstvo. Bila je to dobra energija bez zadrške, i jedan pravi porodični ambijent. Kao da smo, na momente sam imao osećaj, radili neko privatno veselje na kom su pozvani ljudi koji se međusobno svi vole. To mislim da do sada u "Zadruzi" na žurkama nije bilo. Mnogo sam srećan što smo mi doprineli tome. Izbor pesama sam sveo maksimalno na rok, pop, "devedesete" i tek poneki narodnjak. Oni su toliko dobro reagovali, da sam ceo dan pod utiscima - rekao je Pavle.

Pored toga što je svcirao repertoar koji voli, Dejanić sa imanja nije otišao praznih šaka. Za to se pobrinula Jovana Tomić Matora.

– Plus, nosim poklon sa sinoćne žurke. Matora mi je poklonila svoj lanac za pantalone. Nema žena za bakšiš, pa dala šta ima. Legenda - otkrio nam je Pavle.

Inače, na društvenim mrežama je mnogo pozitivnih komentara gledalaca koji su oduševljeni kako su Aleksandra i Pavle sinoć pevali na žurki i kakvu atmosferu su napravili u rijalitiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.