Sveštenik iz Pinkovih zvezda: Bogosloviju sam upisao zbog pevanja, a onda sam se okrenuo klubovima! (video)

Izvor: Svet, 06.Nov.2016, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveštenik iz Pinkovih zvezda: Bogosloviju sam upisao zbog pevanja, a onda sam se okrenuo klubovima! (video)

Georgije Kovačević privukao je veliku pažnju nakon sinoćne emisije “Pinkovih zvezda”. Osim zbog specifičnog imena, ovaj mladi pevač je interesantan i zato što je završio bogosloviju, zbog čega je sada poznat i kao sveštenik iz “Pinkovih zvezda”.
“Nisam očekivao da ću izazvati ovakve reakcije. Stalno odgovaram na poruke na društvenim mrežama i drago mi je što su me ljudi primetili”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekao je Kovačević.
A kako Georgije reaguje na to što je posta poznat i kao sveštenik iz “Pinkovih zvezda”?

“Ja sam Bogosloviju upisao pre svega zbog pevanja. Mene je to zanimalo. Posle srednje škole ja sam se okrenuo klubovima, nastupima i pevanju. Ovo što sada radim je ono što ja volim. Konačno radim ono što volim. Ne smeta mi što sam sada poznat i kao sveštenik i mislim da mi je to pomoglo da privučem pažnju“, odgovorio je Georgije.
Osim muzičke karijere, Georgije je uporedo posvećen i manekenstvu, a s obzirom na izgled i na reakcije pripadnica nežnijeg pola nakon emisije, nema sumnje da će i na modnoj pisti ovaj pevač biti uspešan.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sveštenik iz Pinkovih zvezda: Bogosloviju sam upisao zbog pevanja, a onda sam se okrenuo klubovima! (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2016

Georgije Kovačević privukao je veliku pažnju nakon sinoćne emisije “Pinkovih zvezda”. Osim zbog specifičnog imena, ovaj mladi pevač je interesantan i zato što je završio bogosloviju, zbog čega je sada poznat i kao sveštenik iz “Pinkovih zvezda”...“Nisam očekivao da ću izazvati ovakve...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.