Srpska pevačica pred kamerama RASTURILA BRAK kolegi, a posle upala u depresiju - EVO gde je danas i šta radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 12:28

Srpska pevačica pred kamerama RASTURILA BRAK kolegi, a posle upala u depresiju - EVO gde je danas i šta radi

Nakon skandala se totalno povukla iz javnosti.

Pevačica Gabrijela Pejčev, svoju karijeru započela je u takmičenju "Pinkove Zvezde", a široj javnosti postala je poznata po svom učešću u rijalitiju "Farma".

Ona je u rijalitiju boravila sa kolegom Semirom Džankovićem, međutim upravo se na "Farmi" otkrilo da se pevačica i pevač ipak nisu prvi put sreli na imanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Lisoviću.

Pevačica je na Farmi priznala vezu sa oženjenim muškarcem, odnosno kolegom i tadašnjim cimerom Semirom Džakovićem. Njemu je supruga Sanela oprostila neverstvo s koleginicom, a kako je istakla, ona i Gabrijela su bile drugarice pre nego što je saznala da pevačica ima aferu sa njenim suprugom.

- Želim da se izvinim i mojoj porodici i njegovoj. Rekli smo mnoge stvari u afektu. Ja njega poznajem, on je mnogo dobar čovek ali oboje smo rekli bezbroj ružnih stvari. Volela bih da mogu da funkcionišem ovde normalno, on mi ne smeta kao osoba, ali prosto mi moj ponos ne dozvoljava da pređem preko svega - rekla je na kraju afere Gabrijela.

Pejčeva, nije znala da se nosi sa kritikama javnosti, te je otkrila kroz šta je sve prošla nakon izalska iz rijalitija.

- Imala sam momente depresije posle rijalitija. Tada sam bila u dvadesetim godinama i nisam mogla da podnesem toliki pritisak javnosti. Bilo mi je potrebno da se povučem iz javnog života, da se saberem i prođem kroz neke teške situacije - rekla je svojevremeno.

- Sve što se dešavalo negativno je uticalo na moj posao. Jednostavno, nisam znala da baratam ni estradom, ni medijima, a ni ljudima koji su me okruživali u tom trenutku - dodala je.

Gabrijela se nakon svega toga povukla iz medija, ali kada se oporavila zablistala je u domaćem blokbasteru "Južni vetar" u kojem je otpevala legendarni hit "Luda po tebe", bugarske pevačice Kamelie.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.