Sloba u jednoj poruci otkrio šta mu je najvažnije u životu, fanovi se pitaju kome je upućena (foto)

Izvor: Svet, 06.Sep.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba u jednoj poruci otkrio šta mu je najvažnije u životu, fanovi se pitaju kome je upućena (foto)

Pinkova zvezda i bivši učesnik “Zadruge”, Slobodan Radanović ima i više nego buran život otkad je napustio najgledaniji rijaliti, a svima je poznato da je najveću pažnju privukao onog trenutka kada je pred milionskim auditorijumom prevario svoju, sada već bivšu suprugu Kristinu Kockar sa mladom blogerkom Lunom Đogani.
Radanović od trenutka kada je izašao iz Bele kuće trpi veliki medijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pritisak, iako je u više navrata izjavljivao da nije spreman za novi ljubavni početak i da je akcenat stavio na svoju karijeru koja mu je, po svemu sudeći u velikom usponu.
To je pokazala i jedna poruka koju je pevač ostavio svima na društvenoj mreži Instagram, a koja je podigla veliku prašinu.
“Svaka sekunda ovog života je dragocena. Ne trošite je na gluposti”, napisao je Sloba u opisu svog profila, a šta ga je navelo na ovakav postupak, ostaje da saznamo.

SvetSvet, Instagram
The post Sloba u jednoj poruci otkrio šta mu je najvažnije u životu, fanovi se pitaju kome je upućena (foto) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dosta mu je svega: Sloba Radanović OTKRIO šta mu je najdragocenije, PA SVIMA PORUČIO SAMO JEDNO! (FOTO)

Izvor: Press, 07.Sep.2018, 12:01

Šta je ovim želeo da istakne? . Pinkova zvezda i bivši učesnik "Zadruge", Slobodan Radanović ima i više nego buran život otkad je napustio najgledaniji rijaliti, a svima...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.