Sloba Radanović prisetio se pokojnog oca Dušana i podelio dirljivu uspomenu!

Izvor: 011vodič.com, 01.Apr.2021, 07:50

Sloba Radanović prisetio se pokojnog oca Dušana i podelio dirljivu uspomenu!

Dušan Radanović, otac Pinkove zvezde i mladog pevača Slobodana Slobe Radanovića, preminuo je 31. decembra 2019. godine.
Pevač ne krije koliko mu nedostaje pokojni otac, a danas se oglasio putem društvene mreže Instagram i podelio dirljive reči, dok je u pozadini išla njegova pesma “Sidro”.
– Otac nije sidro koje nas zadržava, niti jedro da nas negde odvede, već zvezda vodilja čija ljubav nam pokazuje put – napisao je bivši zadrugar.

Podsetimo, Sloba >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Radanović je poslednjeg dana pomenute godine objavio da mu je otac preminuo i na Instagramu se od njega oprostio potresnom porukom.
– Neka mi te anđeli čuvaju, najbolji moj tata. Da sam mogao da biram oca, ne bih mogao da izaberem boljeg. Hvala ti što si mi podario život i što si uvek bio tu za mene. Bio si medju najboljim dušama koje su ikada hodale zemljom. Ponosan sam što si baš ti moj OTAC, u pravom smislu ge reči! Počivaj u miru. Mnogo te volim. Najviše na svetu… Nedostajaćeš mi svakog dana. Tvoj sin – napisao je tada Sloba.

Comments comments


The post Sloba Radanović prisetio se pokojnog oca Dušana i podelio dirljivu uspomenu! appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KOD BRENE NEMA ŠTEDNJE! POSLE KALIFORNIJE I ITALIJE, NA RED DOŠLA JOŠ JEDNA DESTINACIJA: Slavi POSEBAN DAN!

Izvor: 011vodič.com, 01.Apr.2021

Juče je Brenin i Bobin najmlađi sin Viktor napunio 23 godine, u tu čast mama Brena je otputovala sa porodicom u komšijsku Crnu Goru i pohvalila se brojnim pratiocima kako uživa.. foto: Printscreen Instagram Lepa Brena i Boba Živojinović obišli su Kaliforniju, Francusku i Italiju, a sudeći prema...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.