Izvor: Scandal.rs, 11.Jul.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPANSKA SERIJA SE NASTAVLJA: Kija, Sloba i Luna ponovo u ISTOM ŠOU PROGRAMU! OBORIĆE sve REKORDE GLEDANOSTI!

Pinkove zvezdice All Stars” i “Pinkove zvezde All talents” tek su se završile, a producenti ružičate televizije uveliko planiraju novu sezonu od jeseni s obzirom na to da su ova takmičenja izazvala veliku pažnju javnosti. Osim talentovanih takmičara i mlađih i onih starijih koji su ostavili dušu na sceni, interesantan je bio i žiri. U The post ŠPANSKA SERIJA SE NASTAVLJA: Kija, Sloba i Luna ponovo u ISTOM ŠOU PROGRAMU! OBORIĆE sve REKORDE GLEDANOSTI! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kija Kockar je danas pevačica, a nekada je golišava đuskala uz Atinu Ferari: Pogledajte “rane radove” pobednice “Zadruge”! (video)

Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2019, 01:57

Pobednica rijaliti programa “Zadruga” i pevačica Kija Kockar pre ovog šou programa nije bila poznata javnosti. Kija je i tokom trajanja šoua nekoliko puta istakla da se ničega ne plaši, te da je spremna na sve što bi o njoj moglo da ispliva u javnost. S obzirom da je ona počela da se bavi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.