Povratak seksepilne Anđele u Pinkove zvezde!

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak seksepilne Anđele u Pinkove zvezde!

Na zahtev gledalaca i članova žirija Pinkovih zvezda koji su bili na mukama u prethodnom krugu, produkcija je odlučila da vrati u takmičenje nekoliko izbačenih takmičara.

Među srećnicama koje su dobile poziv da se ponovo takmiče je i Anđela Ulićević, takmičarka iz Crne Gore, koja je u prethodnim krugovima pokupila brojne komplimente na račun svog pevanja, ali i izgleda. Mnogi muškarci maštaju o >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njoj, a pojedini su je zbog oblina čak uporedili i sa Cecom.

Upravo će gledaoci imati prilike Anđelu da vide u novoj emisiji "Pinkove zvezde" koja će večeras biti emitovana na televiziji "Pink", a tada ćemo se uveriti da li je ona na pravi način iskoristila drugu šansu koju je dobila od "ružičaste" televizije. 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.