“Pinkove zvezde” treća epizoda: Ovih 10 kandidata nastavlja takmičenje!

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2014, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Pinkove zvezde” treća epizoda: Ovih 10 kandidata nastavlja takmičenje!

23:45

Žiri je izabrao još četiri takmičara koji idu dalje, a to su: Tijana Avramović, Marija Mitić, Kenan Izberović i Teodora Gregović,

23:17

Jedanaest takmičara otpevalo je pesme u baražu. Sada je red na žiri koji se povukao kako bi odlučili kojih četvoro prolazi dalje.

22:55

Počinje baraž! Od 11 kandidata žiri bira četvoro!

Direktno su prošli dalje Ivana Matušić, Aleksandra Veljković, Dražen >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Milošević, Dušan Mitić, Aleksandra Veljovi i Kristina Velićanski.

Isidora Stanković nastupila je poslednja sa pesmom Snežane Đurišić i dobila tri glasa. Za drugu pesmu izabrala je “U nedelju” Marije Šerifović. I na kraju su ostale tri stolice.

Pretposlednja je nastupila Teodora Gregović koja je sve razdrmala pesmom “Ja sam mala garava”, ali dobila je samo tri glasa i priliku da otpeva i drugu pesmu. Teodora je otpevala pesmu “Ružica si bila” od Bjelog dugmeta i ostala na tri glasa.

Pesmu Tanje Savić “Oltar” otpevala je Kristina Velićanski i dobila pet glasova. Kristina je svakako dobila priliku da otpeva i drugu pesmu koju je pripremila. Bora je rekao da je potpuno različita od drugih.

22:40

Kenan Izberović za prvu pesmu odabrao je Adilovu pesmu “Ne mogu bez tebe ja” i dobio je Cecin glas nakon prvih taktova. Krajnji rezultat su tri glasa, jer je Bora spustio stolicu. U biografiji mu piše da se prijavio na takmičenje samo zbog Cece jer je veoma voli. Drugu pesmu je otpevao “Kad sam bio mlad” Riblje čorbe, a samo Bora nije digao stolicu.

Jelena Miletić nastupila sledeća i dobila tri glasa nakon prve pesme. Toliko glasova ostalo je i nakon druge pesme.

22:25

Aleksandra Veljović sledeća se predstavila žiriju sa pesmom “Ja znam” Zorice Brunclik i dobila tri glasa, a stolice je podigao muški deo žirija. Za drugu pesmu izabrala je “Kuću za spas” od Nevernih beba. Direktno ide dalje, jer je dobila pet glasova.

22:22

Sledeća je nastupila 17-godišnja Tamara Terendžić. Dobila je samo dva glasa, a Marina je rekla da je hladna i da ne oseća pesmu. Ceca se složila da nije izabrala dobru pesmu.

22:17

Zatim je nastupio Branislav Ćetković, a izabrao je pesmu Miroslava Ilića “Voleću te do kraja života”. Za njega je glasao samo Miroslav, a onda i svi osim Marine u poslednjem trenutku.  Posle druge pesme je dobio dva glasa, što znači da Branislav ne prolazi dalje.

Dvanaesti takmičar je Branka Stamenković koja nije prošla dalje jer nije dobila dovoljno glasova.

22:10

Dušan Mitić dobio je, kao većina, tri glasa nakon prve pesme. A nakon druge pet glasova, Milan je na to rekao da rok en rol pobeđuje jer je pevao pesmu “Nakon svih ovih godina”. On direktno ide dalje.

22:02

Dražen Milošević je deseti takmičar i nakon prve pesme dobio je tri glasa. Marina kaže da ima pesak, tačnije više šljunak u glasu. Dražen je drugi takmičar sa pet glasova i direktno prolazi dalje

21:53

Zatim je nastupio Nikola Jevtić koji je dobio isto tri glasa. Nikola je nakon druge pesme dobio četiri glasa. Slušaćemo ga u baražu.

Osmi takmičar je Velibor Ilić koji je dobio tri glasa. I to samo muški deo žirija, a Milan kaže da je to teži deo. “A i ti me iznevjeri” otpevao je kao drugu pesmu. Za Velibora nije glasala samo Marina i on ide u baraž.

21:35

Sedmi po redu je Nikola Sretenović koji je odabrao pesmu “Sunce ljubavi” od Džeja, uz koju je žiri i pevušio, a veliku podršku imao je i iz publike. Nikola je dobio četiri glasa i pravo da otpeva drugu pesmu. Dobio je četiri glasa, a žiri je rekao da je publika presudila jer je sve vreme bila na nogama

Marija Mitić nastupila je sledeća i nije dobila dovoljno glasova, pa je otpevala još jednu pesmu “Oči boje duge” i dobila četiri glasova. Haris kaže da nije za pet, a Marija je rekla da ima tremu od žirija.

21:25

Zatim je nastupila Aleksandra Veljković, na prve taktove pesme “A tebe nema” podigle su se tri stolice. Ona je dobila četiri glasa žirija, a Milan je rekao da je ona dokaz da se otrov čuva u malim bočicama. Milana je Aleksandra oduševila pa je đuskao i on sa njom i rekao da je ovo zaslužena petica. Haris je rekao Milanu: “Nemojte u baštu kojoj niste dorasli!” i da se ne meša u ocenjivanje žirija.

21:23

Četvrti je nastupio Dženard Redžić i dobio tri glasa, a u drugom glasu otpevao je pesmu “Jedina moja” od Divljih jagoda. On nije prošao dalje jer je dobio samo dva glasa nakon druge pesme.

21:13

Još jedan takmičar sa tri glasa u prvom nastupu. Nastupila je Tijana Avramović sa pesmom Ane Bekute “Imam jedan život”, za drugu je odabrala Cecinu “Vazduh koji dišem”. Dobila je četiri glasa.

21:10

Druga je nastupila Ivana Matušić i dobila tri glasa žirija i priliku da otpeva još jednu pesmu. I ona je prva koja direktno prolazi jer je dobila pet glasova. Miroslav kaže da ih je oborila s nogu.

21:05

Prvi je nastupio Slađan Petrovski sa pesmom “Božanstvena ženo” i dobio je tri glasa. Žiri kaže da je Slađan imao tremu i da se to osetilo.  Otpevao je i drugu pesmu i to Ace Lukasa “Upali svetla”, i samo Ceca nije podigla stolicu. On je prošao u drugi krug.

21:00

Milan Kalinić predstavio je žiri koji takmičari moraju da ubede da su baš oni Pinkova zvezda, svojom harizmom, glasom i stasom. Bora Đorđević pojavio se u ulozi ministra Ivana Tasovca i rekao: “Zovite me Ivan, red je da se pojavi i jedan predstavnik ozbiljne muzike“. Milan je rekao da se posebno uželeo Cece Ražnatović.

Svi su jedva čekali da subota dođe, a Miroslav je zamoli da se pokažu Marinine cipele i Harisove patike.

20:55

Uskoro počinje treća epizoda takmičenja “Pinkove zvezde”, a žiri u sastavu Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Bora Đorđević, Miroslav Ilić i Haris Džinović izabraće kojih 10 takmičara prolazi dalje. Voditelj takmičenja je Milan Kalinić, a žiriju će se predstaviti dvadeset kandidata.

Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.