Pinkove zvezde dobijaju nove članove žirija!

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde dobijaju nove članove žirija!

Muzičko takmilčenje Pinkove zvezde, od jeseni počeće sa drugom sezonom, a kako je najavljeno doći će do manjih promena među članovima žirija.

Iako je želela da svoje mesto ustupi nekome drugom, Ceca Ražnatović je nakon dugog razgovora sa Željkom i Milicom Mitrović uspela da postigne dogovor, te će se od kraja septembra ponovo naći u crvenoj fotelji popularnog takmičenja Pinkove zvezde: "S obzirom na to da je Ceca bila miljenik publike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svi su očekivali da bude u žiriju i u drugoj sezoni, koja će se emitovati od 26. septembra. Pregovori su dugo trajali i na kraju je prihvatila da zauzme svoje mesto u crvenoj stolici", kaže izvor blizak produkcijskom timu, piše Blic.

 Bora Đorđević definitivno napustiti će napustiti mesto u žiriju kako zbog zdravstvenih problema. Na njegovom mestu će se pojaviti gost iznenađenja, ali produkcija još nije odlučila ko će to biti.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.