Pinkove zvezde: Slobodan Radanović raspamtio Cecu - Bio si odličan! Bravo! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Slobodan Radanović raspamtio Cecu - Bio si odličan! Bravo! VIDEO

Počelo je još jedno sasvim drugačije veče u Pinkovim zvezdama! Večeras, nakon što svako od takmičara otpeva svoju pesmu, svi zajedno pevaju dok žiri glasa. To stavlja žiri na velike muke i teško je naći i nijansu koja će odlučiti ko večeras napušta takmičenje.

Nakon što su Aldin Avidijaj, Nemanja Maksimović, Enis Todić i Slobodan Radanović završili sa pesmom - ''Pusti me'', žiri je glasao! ''Što birate ove najskuplje i najteže pesme'', upitao je Haris.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Fenomenalni Slobodan Radanović izborio je svoje mesto u daljem takmičenju pevajući pesmu - ''Dva galeba bela''. Haris smatra da prebrza matrica nije dozvolila Slobodanu da pokaže sve što zna. ''Vrlo zahtevna pesma i vrlo je hrabro što si se odlučio za ovu pesmu, ali sve u svemu, ja mislim da si se dobro izborio i da je utisak povoljan'', dodao je Miroslav. ''Slobče, bio si odličan, bravo'', pohvalila ga je Ceca. ''Ja koji sam duduk za trilere mogao sam da primetim da je drugi bio još sigurniji nego prvi. Utisak je više nego odličan'', rekao je Bora.

U baražnom - duelnom delu emisije Pinkove zvezde ponovo gledaćemo Enisa Todića i Nemanju Maksimovića, dok je takmičenje za Aldina Avidijaja završeno.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezde: 8 takmičara u polufinalnim emisijama! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2015, 00:05

Veoma napeto i teško veče za članove žirija Pinkovih zvezda. Takmičenje je napustilo 8 takmičara. Bora je izneo da su svi takmičari veoma kolegijalni i kulturni, jer nakon što što su proglašeni da ispadaju, oni se zahvale produkciji i čestitaju kolegama...Direktno u dalje takmičenje prošli...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.