Pinkove zvezde: Nevena, Tatjana i Slobodan prvi favoriti, pogledajte nastupe! (Video)

Izvor: Svet plus, 14.Sep.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Nevena, Tatjana i Slobodan prvi favoriti, pogledajte nastupe! (Video)

U prvoj emisiji muzičkog šoua Pinkove zvezde izdvojili su se Nevena Stojanović, Tatjana Cvetković i Slobodan Orbović, koji su svojom interpretacijom uspeli da očaraju žiri već sa prvim taktovima.

Pinkove zvezde: Prvih 10 takmičara koji idu u sledeći krug! (Video)

Slobodan, Tatjana i Nevena su kandidati koji su se svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vokalnim sposobnostima odmah izdvojili među njih 20, koliko je ukupno takmičara sinoć zapevalo na sceni. Osvojili su maksimalne glasove žirija te su tako, zajedno sa još sedam kandidata, prošli u drugu fazu takmičenja koju ćemo pratiti za nekoliko meseci.

Poslušajte kako su zvučali ovi sjajni kandidati u prvoj emisiji Pinkovih zvezda i čime su zapravo pobedili konkurenciju i kupili žiri u samom startu:

Nevena Stojanović (28) iz Beograda





Tatjana Cvetkovic (30) iz Beograda





Slobodan Orbović (22) iz Prokuplja





Više o samom serijalu, kao i svim detaljima takmičenja iz emisije u emisiju, možete pročitati na našem portalu OVDE.

Autor: B.B.

Foto: Ilustracija / screenshot YT/Pinkove Zvezde

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezde: Nevena, Tatjana i Slobodan prvi favoriti, pogledajte sve nastupe! (Video)

Izvor: Svet plus, 14.Sep.2014

U prvoj emisiji muzičkog šoua Pinkove zvezde izdvojili su se Nevena Stojanović, Tatjana Cvetković i Slobodan Orbović, koji su svojom interpretacijom uspeli da očaraju žiri već sa prvim taktovima...Pinkove zvezde: Prvih 10 takmičara koji idu u sledeći krug! (Video)..Slobodan, Tatjana i Nevena...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.