Pinkove zvezde: Harizmatični Sebastijan Bajra oborio žiri s nogu!

Izvor: Svet plus, 04.Okt.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Harizmatični Sebastijan Bajra oborio žiri s nogu!

Pinkove zvezde su u četvrtoj epizodi dobile još jednog talentovanog takmičara, Sebastijana Bajra iz Podgorice, koji je uspeo da podigne publiku i žiri na noge svojom harizmatičnom interpretacijom.

Već u prvoj numeri je harizmatični 21-godišnji Podgoričanin uspeo da pokaže svoje vokalno umeće, pa je u samom startu zaradio svih pet glasova za prolazak. Iako je žiri bio jednoglasan da je nepotrebno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << čuju i drugu pesmu, Sebastijan je zapevao veliki hit Zdravka Čolića "Zvao sam je Emili", i potpuno opravdao jednoglasan prolazak.

Petočlani žiri Pinkovih zvezda je imao samo reči hvale, a sjajan nastup mladog Sebastijana Bajra prvi je večeras koji je uspeo da pridobije sve glasove, bez ikakvog dvoumljenja.

Autor: B.B.

Foto: Printscreen Pink TV

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.