Pinkove zvezde: Gabrijela Pejčev seksi nastupom zapalila studio! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Gabrijela Pejčev seksi nastupom zapalila studio! VIDEO

Prezgodna Bugarka za koja je zavela ceo Balkan, zapalila je studio Pinkovih zvezda. Nakon što je zbog velike trebe otišla u finalni obračun, atraktivna Gabrijela Pejčev izborila se za svoje mesto u polufinalnim emisijama.

Gabrijela Pejčev pevala je večeras u jedinoj ženskoj grupi pesmu – Sama. ''Pa ne znam... Moj utisak je da je moglo to malo jače da bude. Da li je taj mikrofon učinio nešto loše, ne znam. Sve je to tačno, sve je to dobro, u svakom slučaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Mi tebe znamo od ranije, pevanje tu nije sporno, možda fali još više duše, malo energije, i verujem da bi to bilo za neki procenat bolje'', smatra Haris. ''Ni meni nisi bila ubedljiva kao u prethodnim nastupima, ali je sveukupno to dobro'', dodala je Marina. ''Eh da sam malo mladji'', rekao je Miroslav. ''Gabrijela, ja iz sve snage navijam za tebe, ali ipak, sa žaljenjem, moram da konstatujem da si večeras bila dosta slabija u odnosu na prethodne nastupe'', iskren je bio MIroslav. ''Pesma joj ne leži'', smatra Ceca. Pošto je Milan konstatovao da Ceca ima simpatije prema Gabrijeli, ona mu je odogovorila... ''Nisam ja slaba ni na koga, ja nemam prava da budem ni na koga slaba. Ja mogu nekog da podržim ako mu je teško. Pod broj dva, ja mislim da ti pesma ne leži. Pod broj tri, mi ovde dušo moja biramo kompletnu ličnost'', oštra je bila Ceca.

U finalnom obračunu Gabrijela se takmičila sa Lejlom Zahirović. Njih dve pevale su pesmu Ane Nikolić - Romale, romali i atraktivna Gabrijela izborila je svoje mesto u polufinalnim emisijama Pinkovih zvezda.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.