Pinkove zvezde: Bora ostao bez teksta nastupom Densia Dimoskog - Ovo je ubica! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Bora ostao bez teksta nastupom Densia Dimoskog - Ovo je ubica! VIDEO

Sjani kandidati u večerašnjoj emisiji Pinkovih zvezda. Večerašnji prvi deo takmičenja završili su četvrica fascinantnih kandidata, ali mesta je bilo samo za Denisa Dimoskog.

Ova grupa je imala i koreografiju uz svoj nastup i pesmu “Pukni zoro”. Grupu su pored Denisa Dimoskog činili i Mlađan Tošović, Vladimir Cvetković, Aleksa Kostić.

Fenomenalni Denis Dimoski pevao je pesmu Zdravka Čolića >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << – ''Čija je ono zvijezda''. Bora je ustao i aplaudirao uz komentar: “To je komentar. Ovo je ubica, u najboljem smislu te reči”. ''Ja odavno nisam čuo ovako kristalno čist i visok glas, da intonira dobro, da ima emociju i da ima triler na svom mestu. Amazing. Svaka čast, svaki komentar bi bio suvišan'', oduševljen je bio Haris. ''U prošloj emisiji je imao fenomenalnu interpretaciju i to je ponovio večeras. I tada sam ti dao najvišu ocenu, a i večeras ću ti dati veliku ocenu'', uverio ga je Miroslav. Žiri je saznao da Denis studira na trećoj godini Muzičke akademije Skopju, odsek opersko pevanje, pa je zamoljen da izvede deo iz opere. Žiri je bio oduševljen. Miroslav je odmah nastavio svoje izvođenje dela opere “Traviata – Vinska pesma”, što je izazvalo smeh svih u studiju. ''Koji je broj klinike Anlave?'' Zapitao se Haris. ''Mlađo, istupi, molim te'', molila je Ceca Mlađena Tošovića da počne da peva.

Iz ove grupe u finalni obračun otišli su Vladimir Cvetković i Mlađan Tošović, dok su Pinkove zvezde završene za Aleksu Kostića.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.