Pinkove zvezde: Bora Đorđević iznenadio kolege i publiku u studiju, evo kako! (Video)

Izvor: Svet plus, 26.Sep.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Bora Đorđević iznenadio kolege i publiku u studiju, evo kako! (Video)

Spektakularni šou Pinkove zvezde uveliko je počeo sa emitovanjem na televiziji Pink, a jedan od članova žirija, Bora Đorđević odlučio je da u trećoj emisiji iznenadi svoje kolege, ali i prisutnu publiku u studiju, promenom imidža.

Pinkove zvezde: Haris Džinović otkrio šokantne detalje sa snimanja šoua!

Iako je petočlani žiri u više navrata govorio kako se odlično zabavlja na snimanju Pinkovih zvezda, Bora Đorđević je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i potvrdio, kada je na iznenađenje publike i svojih kolega, potpuno promenio imidž i "transformisao" se u ministra kulture Ivana Tasovca.

Njegova promena, oduševila je ostatak žirija i voditelja, a Borinu transformaciju i mnogo kvalitetnih i dobrih mladih pevača moći ćete da vidite sutra od 21h na televiziji Pink, kada je na redu treća emisija sjajnog muzičkog šoua Pinkove zvezde.



Autor: J.B.

Foto: Screenshot YouTube
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.