Pinkove Zvezde: Ovih sedam takmičara ide dalje!

Izvor: Svet, 01.Nov.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove Zvezde: Ovih sedam takmičara ide dalje!

 
00:59
Nakon baraža u sledeći krug prošli su:
Sanja Kostić, Darko Toneski, Milan Osmanović, Hristijan Petrović, Jovana Dejić, Aleksandar Vejnović i Aleksandra Nikolov

 

23:53
Aleksandra Nikolov  ima 22 godine i dobila je 4 glasa
Sa pesmom “Imam jedan zivot”  dobila je tri glasa. Miroslav je primetio neverovatnu tremu, koja nije uspela da pokvari prelepu boju glasa koju Aleksandra ima.
U drugoj pesmi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Ti si taj što luduje” – Haris je jedini ostao dole. Svi pevački elementi su tu, bilo je intonativne nestabilnosti, rekao je  Haris. Po njegovom mišljenju nije za svihpet, ali je jedna čvrsta četvorka. Marina takođe misli da jos vrlo malo treba, te da su nijanse odlučivale. Miroslav misli da bi Aleksandra trebalo da dobije pet glasova i da je  izuzetan talenat kome vredi posvetiti pažnju. Ceca smatra da joj druga pesma vise leži.

 

23: 50
Hristijan Petrović ima  27 godina  dobio je  4 glasa.
Otpevao je pesmu “Od ljubavi do mrznje” – Kako je pesma odmicala bio je sve bolji i sigurniji. Miroslavu nije jasno zasto Marina nije glasala jer veruje da ona baš voli ovakvo pevanje.
U drugoj pesmi “Sve je laz” – Milan doživljava dejavu jer je Miroslav spustio stolicu pred sam kraj pesme. On se branio da ne voli da izigrava “veliku pamet”, ali mu se Ceca odmah usprotivila recima da on “voli da izigrava veliku pamet”. Marini se dopao takav način pevanja. Ona smatra da nije za svih pet, ali je, u poređenju sa ostalim peticama vecčeras, on bio za tu ocenu.

 

23:47
Dragica Ilić ima  20 godina dobila je  3 glasa
U prvoj pesmi “Ja znam “u  poslednjem trenutku je Dragica sa jednim glasom, koji joj je dao Haris, dosla do čak cetiri. Miroslav je dobacio da se žiri malo zbunio.
Pružili su joj šansu u drugoj pesmi.
U drugoj pesmi “U nedelju” – Kada bi pesma pocinjala od refrena, bilo bi odlicno, smatra Bora. Ceca je dobacila da Bora ishitreno reaguje, jer uvek može spustiti stolicu. Trema je bila za peticu, rekao  je Haris. Ne bi bilo korektno da nije prošla u baraž , Haris joj je poželeo sreću.

23:35
Angelina Jakovljević ima 24 godine dobila je 4 glasa
Nastupila je sa pesmom “Oproštajna večera”, Ceca je primetila da Angelina nije baš sigurna u ovoj pesmi. Marina je izabrala jako tesku pesmu, ali se solidno borila sa njom. Ceca je priznaje da se i ona sa tom pesmom bori, tako da nema potrebe da je to brine.
U drugoj pesmi “Grad bez ljudi” –U srednjim lagama sjajno, fantasticna boja, apsolutno vladanje intonacijom ukrasima, ali kada ode “gore”, malo je bilo distoniranja, kaze Haris. Miroslav je upitao: “Sta reci posle Harisa!” Marina je takođe uverena da ce u baražu biti sve u redu. Ceca nema sta da doda. Drago joj je sto je prosla dalje, preporučila joj je da odabere adekvatnu pesmu za baraž.
 

23:29
Damjan Radovanović ima 21 godinu dobio je 5 glasova
Otpevao je pesmu Kralj Meraka, Miroslavu je ovo izvođenje bilo sasvim korektno. Ostali članovi žirija su tražili drugu pesmu.
Ud drugoj pesmi “Zauvek tvoj” žiri je primetio da mu je visoko, ali je donekle uspeo da se izbori sa time. Haris je rekao ako se žiri ogrešio, taj će imati prilike da prođe u baražu. Ali petici se u prsti ne gleda, nastavio se Bora.

23:20
Milan Osmanović ima 20 godina i dobio je 4 glasa
Otpevao je pesmu Šadrvani Poslednji refren najbolji, rekao je Bora. Pet glasova, jedan po jedan, kaze Milan. Fino je to, zakljucio je Haris.
U drugoj pesmi “Laku noc”,Bora se spustio. I u prvoj i u drugoj pesmi , kako se blizio kraju sve je bio bolji i bolji. Intonacija je bila pogresna, kaze Bora. Ceca smatra da je trebao da ima svih pet. Bilo joj je žao što žiri nije usaglašen u ovoj emisiji i što se raspravlja konstantno.

23: 14
Aleksandar Vejnović ima 31 godinu dobio je 3glasa
Otpevao je pesmu “Ugasila si me,Bora se podigao po zavrsetku pesme kako bi, kao četvrti glas, potvrdio učesće u baražu.
U drugoj pesmi Slutim, Miroslav je podržao Marinu.Nije ostavio utisak ni u prvoj pesmi, a od druge su mnogo više očekivali.Haris se složio sa njihovim misljenjem. Očekivali su pravi zabavnjak, iako pesma koju je odabrao nije ni zabavna ni narodna.
 


 
23: 05
Mladen Teodorović  ima  38 godina  dobio je  4 glasa
Otpevao je pesmu “Miljacka” –U poslednjem trenutku se podigao Miroslav u prvoj pesmi. Miroslav se podigao iz radoznalosti jer nije bio siguran da li je u pitanju Ivica Dačić ili neko drugi. Haris je dodao da je ovo petica publike.
U drugoj pesmu “Moji su drugovi”  Miroslav se spustio tik po zavrsetku pesme. Publika je glasno negodovala. Ceca smatra da je Miroslav u pravu, da nije zasvih pet, pogotovo poslednja, Bajagina, pesma koja je, smatra ona, vise recitacija. Bora, s druge strane, smatra da je jedini kompetentan da oceni ovu pesmu jer je Bajaga sa njim nastupao  6 godina. Haris misli da je Ceca u pravu. Mnogo teksta, puno ritma, nema sta da se ispeva da bi se moglo oceniti. “E sad se ja ne slazem!”, rekao je Miroslav. Po njegovom misljenju je druga interpretacija bila mnogo bolja od prve. Miroslav je podrzao Boru.

 

22: 50
Renato Zahirović ima  23 godine  dobio je 5 glasova sa pesmom
“Koliko ti sreće želim” – Bora je prepoznao “svog poznanika” sa pređasnjeg puta u Sloveniju cim je podigao svoju stolicu. Marina i Ceca su vec na prvim taktovima glasale.One su se slozile da odmah čuju kada neko dobro peva, sto je Renato i pokazao. Pošto Miroslav nije glasao, Marina ga je “pecnula” recima: “Čuje se odmah kada neko zna da peva…e sada, neko čuje odmah, a neko nikad”. Miroslav je  podigao stolicu i usprotivio se Marini.  Nije mu se  svidelo jer je po njegovim recima, preterivao sa trilerima i ukrasima. Ceca je primetila da je Renato pokusao da “skine” Šabana, i u tome je uspeo u potpunosti, samo sa drugom bojom glasa. Renato je tako, igrom slucaja, dobio svih 5 glasova
U drugoj pesmi Leđa o leđa –žiri je prokomentarisao” Petica k’o suza,” Milan, međutim, nije  dozvolio žiriju da komentariše, već je od Renata zatražio da otpeva nesto na arapskom..Renato je prošao u drugi krug.

22:45
Dalibor Gosik ima 32god – Skopje, Makedonija – 4 glasa
Secas li se one noci –Milan je primetio da je puno trudnica u emisiji, pokazujuci na Daliborov stomak. Marina je jedina koja se nije podigla. Ona ceka drugu pesmu. Harisu se dopao nacin na koji je Dalibor otpevao ovu pesmu. Zasluzio je #svihpet. Miroslav je uveren da se Marina nije podigla jer je nesigurno usao u pesmu.
Podseti me sto to bese ljubav – Marina je ostala pri svojoj odluci. Glas je jako lep, prodoran, jak. Jako su joj cudne interpretacije koje Dalibor ima. Za #svihpet nije, zakljucuje ona. Haris je u drugoj pesmi bio na korak da promeni odluku. Pogresna intonacija od samog pocetka, uvideo je Haris. Bora misli da je Dalibor formiran pevac, tenor, odlican pevac!

22: 39
Jovana Dejic  ima  24 godine dobila je  4 glasa
Otpevala je pesmu “Zlatiborske zore “- Bora je čuo u glasu nešto što ga je privuklo i je dao svoj glas. Odmah su prešli da drugu pesmu.
U drugoj pesmi “Kao so u moru”  Miroslav je jedini ostao dole, Bora je primetio da ima loše disanje prilikom pevanja, a takmičarka je rekla kako je trema u pitanju. Marina je tek u refrenu druge pesme čula da Jovana dobro peva. Ceca je primetila da je Jovana pocela da “se davi” na sceni, te je takodje na početku druge pesme primetila poboljšanje.


22:32
Ognen Zdravkovski ima 17 godina  i dobio je 3 glasa
Pevao je pesmu “Muštuluk “– Haris u poslednjem trenutku dao treći glas.
U drugoj pesmi “Drska ženo plava” Marina je imala zamerke. Ni prva ni druga pesma, po njenom mišljenju nisu bile dovoljno dobre da pritisne zeleno Ceca je smatrala da je Ognen za baraž. Miroslav je  u prvoj pesmi prepoznao makedonsku dušu, te mu je bilo  čudno što Ognen nije odabrao neku makedonsku pesmu da otpeva.

22:23
Bilal Mećinović ima 18 godina dobio je 3 glasa
Otpevao je pesmu “Zanela me svetla velikoga grada” Bora je u poslednjem trenutku dao svoj glas. Priznao je da se na nagovor publike podigao. Po njegovom mišljenju nije dovoljno sigurno. Krenuo je ubedljivo, i onda je izgubio sigurnost. Nadao se da će druga pesma biti bolja,Ceca je smatrala da nije bio loš i dala mu je da drugu šansu.
U drugoj pesmu “Bolje biti pijan nego star” žiri je bio oduševljen Milanovom svestranošcu. Marini se nista nije dopalo. Osim izbora druge pesme, nista nije izdvojila kao dobro urađeno. Miroslav smatra  da je baraž  apsolutni maksimum koji mogu da mu daju.

22:14
Slađana Grozdanić ima 22 godine i dobila 4 glasa
Otpevala je pesmu “Uđi slobodno”Kod ove takmicarke je ziri primetio da nije spavala protekle noci.
U drugoj pesmi “Ponovo” – četvrti glas je dala Ceca u poslednjem trenutku. Iako je imala sigurna 3 glasa, Ceca je zbog lepe boje glasa odlučila da joj da podršku. Miroslav je zamalo pritisnuo dugme zbog sugestija publike, ali je prevagnuo kvalitet glasa za koji smatrao da nije dovoljan.
22:09
Filip Bulatović ima 24 godine iz Beograda dobio je 5 glasova,
sa pesmom “Uspeo sam u životu” Bora je citirao Harisa recima: “Excellent!”. Haris je primetio blagi problem sa gornjim tonovima, ali je rekao da je  sve u svemu odlično.
Kad je otpevao drugu pesmu “Grlica” – Žiri je uvideo da je ova pesma slabije otpevana. Haris ga je pustio dalje “kroz iglene usi”, i rekao da ima dobrih ukrasa, dobro vlada melodijom. Ceca  je rekla da žiri mora imati razumevanja za put koji takmičari pređu do snimanja i njihove nastupe. Bora je bio na strani takmičara, dok je Haris čvrsto ostao pri  stavu da o umoru ne sme biti reči kada je u pitanju takmičenje.

21:59
Darko Tonevski ima 27 godina i dobio je 4 glasa
Otpevao je pesmu “Ne mogu bez tebe ja”.,Marina je prokomentarisala : “Ja mislim da si ti vec dobar pevac. Ovde pisi da ti je san da postanes dobar pevac. Ostvario si vec taj san.
Otpevao je drugu pesmu “Čija si” – Miroslav nije dao svoj glas,i  publika je izviždala njegovu odluku. Bora je odlučio da rizikuje i podrži Miroslava. Smatra. Ceca je uzviknula a se nadje u barazu zbog prve pesme. Haris smatra da, ako jedna nije za svih pet  druga je tu da to promeni. Kaze Haris – Zamislite Pavarotija da peva “Od izvora dva putica”, na sta se Miroslav nadovezao recima: “Zamislite Harisa da peva “Devojku iz grada”. Nastala je rasprava  oko ovog takmicara, pa su se članovi žirija iz protesta spustili dole.

21:59
Darko Tonevski ima 27 godina i dobio je 4 glasa
Otpevao je pesmu “Ne mogu bez tebe ja”.,Marina je prokomentarisala : “Ja mislim da si ti vec dobar pevac. Ovde pisi da ti je san da postanes dobar pevac. Ostvario si vec taj san.
Otpevao je drugu pesmu “Čija si” – Miroslav nije dao svoj glas,i  publika je izviždala njegovu odluku. Bora je odlučio da rizikuje i podrži Miroslava. Smatra. Ceca je uzviknula a se nadje u barazu zbog prve pesme. Haris smatra da, ako jedna nije za svih pet  druga je tu da to promeni. Kaze Haris – Zamislite Pavarotija da peva “Od izvora dva putica”, na sta se Miroslav nadovezao recima: “Zamislite Harisa da peva “Devojku iz grada”. Nastala je rasprava  oko ovog takmicara, pa su se članovi žirija iz protesta spustili dole.

21:52
Biljana Jočić ima 27 godina dobila je 3 glasa
Otpevala je pesmu “Ostavi mi drugove” .Tokom prve pesme od žirija je dobila 3 glasa. Na pravo narodnjacko izvodjenje, uvek se prvi digne roker, rekao Milan. Bora smatra da je njeno izvodjenje profesionalno i nema zamerki.
Drugu  pesma” Đavo”Devojka je korektno otpevala. Miroslav je, napomenuo  da u ziriju ima i onih koji se bolje razumeju  u odevanje,  i rekao  da se ona zaista dobro obukla.

21:42
Nikola Stojanović  ima 20 godina i dobio je 3 glasa
Pevao je pesmu “Noćas mi je srce ranjeno”. Ceca i Haris su dali glasove broj 2 i 3. Ceca želela da cuje drugu pesmu. Bora je rekao  da bi bilo steta da “mladi Haris” ne dobije novu sansu.
Druga pesma “Slucajno” Milan je rekao  da Nikola ma glas kao da je izasao iz “Hora beckih decaka”. Bora je dodaje da je taj “deciji” glas pokazao u drugoj pesmi Haris primećuje  drugaciju boju glasa u drugoj. Njemu je zasmetalo i to sto pesma ima previše teksta. Miroslav  se složio da su 3 glasa sasvim dovoljna za prolaz u baraz, i rekao da su mu” progledali smo ti kroz prste.”
 
 

21:28
Danijel Jovanović  ima 24 godine i dobio je 3 glasa
Otpevao je pesmu “Hocu da ostarim s tobom” – 3 glasa u prvoj pesmi. Haris mu je tek na završetku dao glas. Želeo je ga vidi i u drugoj pesmi. Korektno i pristojno, ali nije vrhunski, rekao je Haris. Bora je primetio da je nesiguran.
Otpevao je drugu pesmu ” Jedina” –Miroslav se predomislio u toku ove pesme. Slaze se da Danijel zasluzuje jednu sansu. Miroslav se i u prvoj pesmi  dvoumio, ali se u drugoj  uverio u to. Marini se nije svideo  Danijelov nacin pevanja. Otpevao je na los nacin, rekla je  Marina. Ceca se usprotivila recima i rekla da nije los, vec da je  preterao u ukrasima, i da su to samo finese.

21:18
Sanja Kostic ima 18 godina i dobila je 4 glasa.
Otpevala je pesmu “Ne dam bolu da me slomi.” Ceca je prva dala svoj glas.Primetila da je Sanja uplasena, da joj podrhtava glas. Sugerisala je da se opusti, ali to nije pomoglo. Marina se slozila da Sanja ima glas, ali da je takmičarka isprepadana.
Takmičarka je otpevala drugu pesmu “Tužna pesma”. Ceca je zvala Harisa da se podigne jer smatra da je Sanja drugu pesmu otpevala. za 5. Marina je dobacila da nije za pet, ima glas, ali nije za pet, tvrdi ona. Bora je podrzao Cecu u ovoj raspravi. Haris je rekao  da nije dovoljno za direktan prolaz. Matarijala ima, ali da je odlicno i fascinantno – nije rekao je. Miroslav je  ostao neutralan u raspravi, ali je dodao da je trebalo da dobije svih pet  i da se nada da ce u baražu uspeti da prodje dalje.

Počinju još jedne Pinkove Zvezde, emisija koju sa nestrpljenjem isčekujete iz subote  u subotu, u kojoj biramo novu zvezdu na našem estradnom nebu. Svi znamo da nije lako postati zvezda. Dvadeset novih kandidata predstaviće se žiriju u kojem su Ceca, Bora Đorđević, Miroslav Ilić, Marina Tucaković i Haris Džinović.
Autor: Life Content
 
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pinkove Zvezde: Ovi kandidati su prošli u sledeći krug!

Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2014

oo:59 ..Nakon baraža u sledeći krug prošli su:..Sanja Kostić, Darko Toneski, Milan Osmanović, Hristijan Petrović, Jovana Dejić, Aleksandar Vejnović i Aleksandra Nikolov..23:53..Aleksandra Nikolov ima 22 godine i dobila je 4 glasa..Sa pesmom “Imam jedan zivot” dobila je tri glasa. Miroslav...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.