Petrućijev sin oduševio žiri! Maja traži da mu peva prateće vokale, Dragana dodaje: Posle te ja preuzimam! (video)

Izvor: Svet, 21.Jan.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrućijev sin oduševio žiri! Maja traži da mu peva prateće vokale, Dragana dodaje: Posle te ja preuzimam! (video)

U večerašnjim Pinkovim zvezdama na sceni se pojavio sin Branislava Petruševića Petrućija – Marko Petrušević.

Marko je otpevao pesmu Saše Matića “Noći u Sibiru”, a žiri je oduševljeno ispratio njegov nastup, a onda je imao samo reči hvale.
“Ja moram da kažem. Ja razmišljam da li je skrivena kamera ili smo mi dobili tri petice odjednom. Pa sve očekujem da ćete nam postaviti nekog kandidata, koji je ono zubar, poslastičar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pa baletan, a vi sve bolji i bolji. Ja ne mogu da verujem. Ova emisija je fenomenalna. Prvo da ti kažem ljubim te u tatu jer mi je bio najverniji saborac i najveća legenda koju poznajem. Bio je sa mnom u rijalitiju i čuvao me je kao malo vode na dlanu i uzeo je krevet pored mene. Zasmejavao me je 24 sata. Tvoj Petrući je pevao sa mnom. Svaka njemu čast”, hvalila je Maja i poznatog oca i sina koji je u takmičenju.

Dragana je sigurna da će Marko postati zvezda i primetila je harizmu koju on ima, a Maja je dodala da je spremna da ovom takmičaru za džabe otpeva prateće vokale na kompletnom albumu.
“A posle te ja preuzimam”, dodala je Dragana.

“Ja znam kako Petrući peva. On i Kemiš mrtva trka. Oni su za fajront božanstveni”, našalila se Zorica.
“Nema veze ko ti je otac. Ti stvarno dobro pevaš i jako dobro izgledaš”, rekla je Dara, koja se prva podigla i naglasila da nije znala da je Marku Petrući tata.

Šaban je primetio da je Marko lepši od svog oca.

Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.