PREPORUČUJEMO: UZ „PINKOVCE“ U NOVU 2015!

Izvor: Poštar.rs, 22.Dec.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPORUČUJEMO: UZ „PINKOVCE“ U NOVU 2015!

Pinkova zvezda Nikola Petković sa koleginicom Sandrom Petrović u najluđoj noći nastupiće na poznatom prestoničkom splavu „Uzbuna„.
-Biće ovo jedna od najboljih žurki u gradu, a pored odličnog muzičkog repertoara, gostima smo priredili i mnoštvo iznenađenja, kaže Petković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poštar.rs <<
Prelepim enterijerom, ljubaznim osobljem i kvalitetnom uslugom Splav-kafana „Uzbuna“ je za kratko vreme postala sinonim dobrog provoda. Svojim gostima pored odličnog muzičkog programa u novogodišnjoj noći obezbedili smo širok arsotiman domaćih i stranih pića i konzumiranje istih u neograničenim količinama, i to sve po ceni od samo 30 evra.

Karte možete rezervisati na sledeće brojeve telefona:0606139944,0644003060

Doplate za stolove : Od 20 do 80eur ( deli se na broj osoba)

Kompletnu ponudu možete naći na zvaničnoj stranici:

https://www.facebook.com/SplavKafanaUzbuna
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Poštar.rs...






Povezane vesti

Uz Pinkovce u Novu 2015

Izvor: Poznati.info, 23.Dec.2014, 03:53

Pinkova zvezda Nikola Petković sa koleginicom Sandrom Petrović u najluđoj noći nastupiće na poznatom prestoničkom splavu “Uzbuna“...“Biće ovo jedna od najboljih žurki u gradu, a pored odličnog muzičkog repertoara, gostima smo priredili i mnoštvo iznenađenja“ kaže Petković. Prelepim...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poštar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poštar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.