PINKOVA ZVEZDA NAPRAVILA HAOS U KATARU: Bio je u dresu Srbije okružen navijačima druge reprezentacije, uzviknuo je JEDNU rečenicu, a onda su se svi okrenuli ka njemu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 21:14

PINKOVA ZVEZDA NAPRAVILA HAOS U KATARU: Bio je u dresu Srbije okružen navijačima druge reprezentacije, uzviknuo je JEDNU rečenicu, a onda su se svi okrenuli ka njemu (VIDEO)

Euforija!

Poznati srpski pevač Pavle Dejanić ovih dana nalazi se u Kataru, gde gleda Svetsko prvenstvo u fudbalu. Na snimku koji je okačio na svom Instagram profilu, pokazao je kako samo jednim potezom može da zapali masu.

Naime, na ulici u Dohi, našao se među navijačima Saudijske Arabije, jedinoj zemlji koja se graniči sa domaćinom Mundijala, a koja je na šampionatu planete pokazala da ima izuzetno vatrene navijače.

Kulminaciju popularnosti oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su doživeli posle pobede nad Argentinom, a uprkos eliminaciji već u grupnoj fazi, nastavili su da se dobro provode u prestonici Katara.

Jednom prilikom, među njima se našao i naš slavni pevač Pavle Dejanić, koji je najavio kako će "napraviti euforiju". To je i uradio. U grotlu navijača Saudijske Arabije Pavle je na engleskom povikao "Idemo Arabija", na šta su svi oko njega počeli da kliču .

A post shared by Pavle Dejanic (@pavle_dejanic)

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.