PALA KO SVEĆA: Pinkova zvezda usred nastupa poljubila patos (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALA K'O SVEĆA: Pinkova zvezda usred nastupa poljubila patos (VIDEO)

Haljina je bila predugačka...

"Pinkova" zvezda i bivša učesnica "Farme" Maja Milošević imala je peh na snimanju novogodišnjeg programa ružičaste televizije.

Miloševićeva je imala problem sa haljinom, koja je očigledno bila predugačka, pa je Maja stala na nju tokom svog nastupa.

A photo posted by Maja Maki Milosevic (@majamilosevicofficial) on Dec 16, 2016 at 8:38am PST

Izgubila je ravnotežu i pala na binu, a kolege su se smejale do suza. I sama pevačica se zacenila od smeha, pa nije mogla da se koncentriše na pesmu koja je išla u pozadini.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LETI, LETI Pevačica se "prosula" na snimanju novogodišnjeg programa

Izvor: Blic, 03.Jan.2017

"Pinkova" zvezda i bivša učesnica "Farme" Maja Milošević imala je peh na snimanju novogodišnjeg programa ružičaste televizije...Miloševićeva je imala problem sa haljinom, koja je očigledno bila predugačka, pa je Maja stala na nju tokom svog nastupa...Izgubila je ravnotežu i pala na binu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.