Ovo nismo očekivali: Evo šta je Dara rekla o Prijovićki

Izvor: Svet, 28.Jan.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo nismo očekivali: Evo šta je Dara rekla o Prijovićki

Na našoj javnoj sceni ne može se često čuti razmena pohvala između kolega, ali su zato ogovaranja, podmetanja i blaćenja svakodnevna pojava.
Iz tog razloga svakako je lep gest kad koleginica opiše lepim rečima drugu koleginicu.
“Aleksandra Prijović ima veoma dobre pesme, hit do hita i dobra je pevačica. Po meni je ona u zadnjih deset godina najbolji mladi vokal kod nas”, rekla je Dara Bubamara o Prijovićki tokom emitovanja Pinkovih zvezda.

 
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dara Bubamara oduševljena Aleksandrom Prijović: Njene pesme su mega hitovi!

Izvor: Svet plus, 29.Jan.2017, 00:01

Dara Bubamara ne krije da voli pesme Aleksandre Prijović, te smatra da su njene pesme mega hitovi, kao i da je ona vrhunska pevačica koja će imati sjajnu karijeru...U emisiji Pinkove zvezde nakon što je jedna takmičarka otpevala numeru Aleksandre Prijović, Dara je prokomentarisala kako njena mlađa...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.