Ovako je Milan Kalinić reagovao kada je ponovo video Zoricu Brunclik u Pinkovim zvezdama! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Jan.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Milan Kalinić reagovao kada je ponovo video Zoricu Brunclik u Pinkovim zvezdama! VIDEO

Produkcija Pinkove televizije rešila je da se našali sa Milanom Kalinićem te se protekle večeri na crvenoj stolici u Pinkovim zvezdama umesto Marine Tucaković pojavila Zorica Brunclik.

Produkcija Pinkovih zvezda našalila se sa voditeljem Milanom Kalinićem. Umesto Marine Tucaković, i kako je Milan najavio, ''trešnjice na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << torti'', pojavila se Zorica Brunclik. Milan nije uspeo da sakrije da ni malo nije oduševljen što vidi pevačicu, a ona je iskoristila priliku i odmah ga je ''ispreskakala''. ''Bolje da ste mi platu uzeli'', poručio je Milan produkciji.

''Ne može to tako, lepo da me najaviš. Nisam ni Marina Tucaković ni trešnjica na torti'', rekla je Zorica. Milan je se vidno iznerviran vratio iza scene, a potom ponovo krenuo da najavljuje članove žirija. Njegovo raspoloženje se vidno promenilo, a kada je video da je Marina ipak tu, bilo mu je mnogo lakše.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.