OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Kija Kockar SKINULA DEČKA Dušici Jakovljević?!

Izvor: Svet, 28.Jun.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Kija Kockar SKINULA DEČKA Dušici Jakovljević?!

Pobednica “Zadruge” Kija Kockar ovih dana boravi u Istanbulu, a tamo joj, prema pisanju “Informera”, društvo pravi niko drugi do Miloš Dimitrijević, bivši fudbaler, poznat domaćoj javnosti i kao dečko voditeljke “Zadruge” Dušice Jakovljević.
Kako se navodi, Dušica je prekinula vezu sa njim, a on je odleteo u naručje Kockarove.
– Kija je u poslednje vreme imala mnogo obaveza oko snimanja “Pinkovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zvezdica” i “Pinkovih zvezda” pa je pobegla iz Beograda u Istanbul da se odmori od svega, a tamo se videla sa prijateljem, koji odavno živi i radi u Turskoj. On ju je upoznao sa Milošem, koji je sticajem okolnosti bio u Istanbulu. Ovaj bivši vezista Crvene zvezde i FJ Sidnej se dopao Kiji već pri prvom susretu – otkriva navodno izvor.








View this post on Instagram















🍓 #makeupfreethursday
A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Jun 27, 2019 at 1:55pm PDT


Između Kije i Miloša su na prvu sevnule varnice i brzo su dogovorili sastanak.
– Otišli su na večeru u čuveni restoran u Istanbulu, koji posećuju svetske zvezde. Kija mu je priznala da je definitivno završila sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, kao i da je spremna za novu ljubav. Miloš joj je pričao o svojoj prošlosti, rekao je da je nekoliko meseci bio sa Dušicom, ali da su raskinuli u martu. Iste večeri su se smuvali – priča sagovornik i dodaje:

– Otad se ne odvajaju. Miloš je očaran Kijom, stalno joj deli komplimente, govori joj da je najlepša žena koju je video, kupuje joj cveće i čini razne romantične gestove.
Kija Kockar se oglasila oko ovih navoda.
– Nemam komentar. Uživam na odmoru jer ću kad se vratim u Beograd imati mnogo obaveza. Moram da snimam emisije, ali i novi spot – priznala je ona.
 
SvetSvet
The post OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Kija Kockar SKINULA DEČKA Dušici Jakovljević?! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kija Kockar se oglasila nakon navoda da je OTELA DEČKA DUŠICI JAKOVLJEVIĆ: "Baš je bilo lepo u Istanbulu"

Izvor: Blic, 29.Jun.2019, 10:15

Kija Kockar provela je nekoliko dana na odmoru u Istanbulu, a u domaćim medijima juče je osvanula vest da je tamo uplovila u romansu sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde Milošem Čavom Dimitrijevićem, koji je u žižu javnosti dospeo zbog veze sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.