OSTAVIO JE NAKON POROĐAJA! Devojka Sergeja Pajića KRILA da je trudna: U šoku sam, ne znam šta da kažem

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2022, 21:24

OSTAVIO JE NAKON POROĐAJA! Devojka Sergeja Pajića KRILA da je trudna: "U šoku sam, ne znam šta da kažem"

Sad je sve priznao!

Nekadašnja "Pinkova zvezda" i mladi pevač Sergej Pajić, poslednjih dana našao se u centru medijskih zbivanja, ali ovog puta ne ni zbog muzike, niti zbog bivše devojke, Une Kablar, poznatije pod pseudonimom Uki Q.

Ovog puta, povod njegove aktuelnosti je najlepši mogući, a to je porođaj njegove devojke Sandre.

Da je porođaj njegove izabranice iznenadio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i mladog pevača, svedoči činjenica da je i on sam zanemeo od šoka. Devetnaestogodišnji pevač tvrdi da nije znao da je njegova devojka, koja se inače predstavlja kao tiktokerka, u drugom stanju.

- Ovo je nešto neverovatno. Devojka je krila da je trudna. On ništa nije primetio za ovih šest meseci koliko su bili zajedno. Nikakve simptome nije imala, niti joj se stomak primećivao. Pa njih dvoje su se nedavno pojavili na jednoj modnoj reviji. Ona je bila u krem haljini i niko ništa nije primetio. Kako sam čuo, zatrudnela je s bivšim dečkom s kojim je raskinula, pa ušla u vezu sa Pajićem - istakao je izvor blizak pevaču.

Sergej, iako je u šoku, uspeo je da se oglasi ovim povodom.

- Tačno je. U šoku sam i ne znam šta da kažem. Ništa mi nije rekla, niti sam ja bilo šta primetio. Stvarno ne znam šta da kažem. Želim joj sve najbolje, mi više nismo zajedno. Ona sada treba da se posveti majčinstvu, ipak je to najvažnije - poručio je Sergej.

Spekuliše se da je Pajić, bez obzira što je zaljubljen u Sandru, odlučio da okonča njihovu romansu, jer izgleda ne uspeva da se nosi sa čitavom situacijom i pritiskom.

A post shared by @sergejpajic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.