NJEMU JE POŠLO ZA RUKOM ONO ŠTO NIKOME NIJE! U trećoj epizodi Pinkovih zvezda - All Talents pao poljubac između Kije i Slobe i to ZBOG NJEGA! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 05.Apr.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEMU JE POŠLO ZA RUKOM ONO ŠTO NIKOME NIJE! U trećoj epizodi 'Pinkovih zvezda - All Talents' pao poljubac između Kije i Slobe i to ZBOG NJEGA! (VIDEO)

Ne propustite novo izdanje vašeg omiljenog talent programa na televiziji Pink u nedelju od 22:15 časova!
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

NJEMU JE POŠLO ZA RUKOM ONO ŠTO NIKOME NIJE! U trećoj epizodi ‘Pinkovih zvezda – All Talents’ pao poljubac između Kije i Slobe!

Izvor: Svet, 05.Apr.2019

Kao i u prethodne dve epizode, videćemo nastupe koji će ostaviti žiri bez teksta, što neće moći da sakriju na svom licu, te će to da im se nešto dopalo i te kako pokazati.. . Jedan takmičar uspeće u onome što mnogima nije polazilo za rukom – da natera Kiju i Slobu da se poljube! Naime, mađioničar...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.