Izvor: Press, 02.Nov.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE VIŠE DA IH GLEDA TAKVE: Zadrugarka uzela stvar u svoje ruke, rešila da pomogne Rebeki i Mikiju! (VIDEO)

Pinkova zvezda uputila je niz korisnik saveta novinarki, koja se povukla u sebe otkako je Mikiju Đuričiću okrenula leđa.
Žestoka svađa Mikija Đuričića i Zlate Đurković dodatno je pogoršala njihov odnos što oboje teško podnose. Oni su veliki deo dana proveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u krevetu bez imalo volje za komunikacijom sa ostalim ukućanima. Zlata Đurković nije više mogla to da gleda, pa je odlučila da porazgovara sa Rebekom kako bi im pomogla da reše problem.




Autor: TV Pink Printscreen


Sve ono što je u njegovoj glavi doživljeno drugačijim mora da se preradi - rekla je Zlata.



Autor: TV Pink Printscreen


Ja sam se njemu čak izvinila ako je njemu izgledalo kao muvanje sve sa moje strane - odgovorila je Rebeka.


Ne znam kako si to uradila. Moraš da budeš tačna, precizna, odsečna. Niko ne može to da reši sa strane sem tebe. Njemu prija razgovor sa tobom - zaklučila je Zlata.



Autor: TvPink Printscreen


U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.