Mite Stoilkov pobednik Pinkovih zvezda!

Izvor: Tracara.com, 29.Jun.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mite Stoilkov pobednik Pinkovih zvezda!

(foto: Screenshot) Makedonac Mite Stoilkov je pobednik 2. sezone Pinkovih zvezda, koga su glasovi publike doveli do 1. mesta, dok je Jelena Đurić završila na 2. mestu.  Pobednik, kao nagradu, dobija album na kom će neke od pesama raditi i sami članovi žirija, čija ga je podrška dovela do samog finala. Tokom večeri je, osim oko euforije što se tiče finala, atmosferu dodatno podgrejala Svetlana Ceca Ražnatović, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je premijerno izvela pesme sa novog albuma, dok je Dragana Mirković predstavila spotove za 2 nove pesme. Šta mislite, da li je pobeda otišla u zaslužene ruke? Da li će Mite postati velika zvezda?
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CECA OTKRILA SVOJ TAJNI TRIK Evo šta uradi kad dođe nespremna na koncert

Izvor: Blic, 29.Jun.2016

Ceca Ražnatović, koja je sinoć premijerno izvela tri pesme sa novog albuma u finalu "Pinkovih zvezda", otkrila je pred izlazak na scenu detalje o nastanku novog albuma "Autogram", koji već obara rekorde, saradnji sa decom Anastasijom i Veljkom, ali i o tome šta radi kada zaboravi tekst neke svoje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.