Milica Jokić iz Pinkovih zvezda: Ne strahujem od Indire, mi smo drugarice! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Mar.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Jokić iz Pinkovih zvezda: Ne strahujem od Indire, mi smo drugarice! VIDEO

To što su najmlađe takmičarke u "Pinkovim zvezdama" nije im predstavljalo problem da se izdvoje i pokupe simpatije žirija i gledalaca.

Svakodnevno se na društvenim mrežama mogu pročitati pozitivini komentari na račun Indire Beriše i Milice Jokić, a pošto njih dve toliko izdvajaju, proverili smo sa Milicom da li počinje možda da se rađa rivalstvo između Indire i nje: "Iskrena da budem, nikog iz takmičenja ne smatram protivnikom. Svi se mi družimo i ni na koga ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << gledam kao na konkurenciju. Prosto sa svima sam se zgotivila i ne doživljavam nikoga tako. Indira mi je odlična drugarica i družimo se i van Pinkovih zvezda. Ne gledamo jedna na drugu kao na rivalke u takmičenju", otkrila je Milica.

Uskoro ćemo imati prilike da gledamo Milicu u narednom krugu takmičenja "Pinkove zvezde", a dok se ona ponovo pojavi na sceni popularnog šoua, da se podsetimo kako je izgledao njen nastup prethodne subote.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

MILICA PROGOVORILA O RIVALSTVU SA KOLEGINICOM

Izvor: medio.rs, 17.Mar.2017

To što su najmlađe takmičarke u "Pinkovim zvezdama" nije im predstavljalo problem da se izdvoje i pokupe simpatije žirija i gledalaca. Svakodnevno se na društvenim mrežama mogu pročitati pozitivini komentari na račun Indire Beriše i Milice Jokić, a pošto njih dve toliko izdvajaju, proverili...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.