Maldivi 2015: Milica Todorović ušla u hotel!

Izvor: Svet plus, 16.Jul.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015: Milica Todorović ušla u hotel!

Vila luksuznog hotela Maldivi 2015, od danas je postala bogatija za još jednu damu, reč je o mladoj pevačici i učesnici Zvezde Gradna i Pinkovih zvezda Milici Todorović.

Mlada i atraktivna pevačica, od danas je postala ravnopravni takmičar sa ostalim učesnicima Maldiva, koji se boriti za vrednu nagradu od 70.000 evra. Pre samog ulaska, Milica obećava da će se potruditi da bude zanimljiva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a takođe će svojim cimerima i ispunjavati muzičke želje.

Ne veruje da može da joj se dogodi ljubav, ali ni to ne isključuje, jer kako i sama kaže u zatvorenom prostoru je sve moguće.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.