Kalinić nazvao Daru nekontrolisanom raketom, ona mirno konstatovala: U pravu je!

Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2016, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalinić nazvao Daru nekontrolisanom raketom, ona mirno konstatovala: U pravu je!

Dara Bubamara važi za jednu od najpopularnijih pevačica na javnoj sceni, a osim po glasu poznata je i po svom britkom jeziku, te ne čudi što je produkcija Televizije Pink odabrala da se baš ona nađe u ovogodišnjem žiriju najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu “Pinkove zvezde”.

Ona se već u drugoj emisiji sukobila sa Aleksandrom Radović, sa kojom je i dalje na “ratnoj nozi”, a temperamentna >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pevačica otkriva da li može da se dogodi da uđe u sukob sa još nekim članom žirija.

“Nemam pojma. Već su me pitali da li sam se pripremala za emisije, a ja sam rekla da živim, nemam vremena da se pripremam. Tako je i ova svađa sa Aleksandrom bila spontana. Može da se dogodi da celu emisiju prećutim, možda ću pričati, možda ću se smejati, možda ću se svađati, nemam pojma. Ja sam spontana i nisam folirant, ja to ništa nemam isplanirano”, rekla je Dara i dodala da ju je ta spontanost i iskrenost koštala mnogo u životu.

“Koštala me je, ali može mi se. Srećna sam što u životu mogu da radim šta hoću. Sloboda je najlepša stvar na svetu. Ni od koga ne zavisim, mogu da kažem šta mislim. Kažu “Pametnije je nekad prećutati”. Slažem se sa tim, ali ja sam takav temperament. Meni adrenalin stalno radi. Verovatno bih podivljala da se ne ispraznim”, ispričala je pevačica.

Milan Kalinić nazavo je nedavno Daru “nekontrolisanom raketom koja svakog trenutka može da eksplodira”, a evo šta o tome kaže pevačica.

“Možda je u pravu… Da, u pravu je. Milana mnogo gotivim, izuzetno je duhovit i šarmantan, ima dobre fazone. Imali smo momente u emisiji i kada on meni kaže da sam njegova Hurem, a i kada mu kažem “Idi bre u…”(smeh)”, rekla je Dara i dodala da joj se dopala Milanova šala na račun toga što nema brus.

“Volim fazone na svoj račun, i dobre i loše. Volim da se nešto događa, poludim kad se ljudi smore”, rekla je za kraj.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.