Još 8 takmičara u polufinalu Pinkovih zvezda! VIDEO

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 8 takmičara u polufinalu Pinkovih zvezda! VIDEO

Takmičarni polufinalnih emisija Pinkovih zvezda konačno su izabrani. Protekle emisije videli smo prvih 8, a ove emisije izabrani su i ostali.

Direktno u polufinalne emisije Pinkovih zvezda prošli su: Aleksandra Aleksić, Jelena Ćirković, Ivan Kurtić i Miloš Radovanović.

Finalni Obračun, odnosno baraž u kom su se duelno borili takmičari izgledao je ovako: Maja Milošević i Teodora >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Toković pevale su pesmu ''Mladiću moj'', u polufinalu je Maja Milošević. Krstinja Matanović i Zenaida Đukić nastupile su pesmom ''Hajde da ludujemo'', dalje je prošla Zenaida Đukić. Danilo Živković i Semir Džanković izveli su pesmu ''I Dunav laže'', dalje je prošao Danilo Živković. Marko Stolić i Aleksandar Živanović pevali su – ''Neznanka'' svoje mesto u polufinalu zauzeo je Aleksandar Živanović.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.