Haris Džinović: Kriza dobrih kompozicija

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Nov.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris Džinović: Kriza dobrih kompozicija

Folk zvijezda Haris Džinović, koji će sa Anom Bekutom i Šabanom Šaulićem održati zajedničke koncerte „Melem za dušu" 29. novembra u novosadskom „Spensu" i 6. decembra u „Kombank areni" u Beogradu, ističe da je tajna njegove popularnosti u dobrim pjesmama. - Moj recept za uspjeh je praviti muziku koja se publici dopada - kaže Džinović. - Dokle god se vaše pjesme dopadaju ljudima, ostajete na vrhu. Najpopularnijeg brku na estradi trenutno gledamo u žiriju „ >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Pinkovih zvezda". Na pitanje da li istinski vjeruje da je to pravi format za pronalaženje novih muzičkih zvijezda, Haris odgovara: - Ne znam da li je najbolji format, to zavisi od učesnika. Ovo je jedan od pokušaja da izvođač izgradi svoju put. Ima dobrih kandidata, a najvažnije je da imaju dobru pjesmu koja će se dopasti publici. Džinović važi za pjevača koji rijetko snima albume, ali uskoro će publiku obradovati novim pjesmama. - Velika je kriza dobrih kompozicija - smatra Haris. - Spremam nešto novo, ali ne znam da li će to biti cijeli album. Dvije pjesme sigurno hoće. Jedan od najmoćnijih vokala na muzičkoj sceni često govori da mu je njegovih pjesama preko glave zato što su teške za izvođenje. Vidi li u nekom svog estradnog nasljednika? - Ne znam ko bi mogao da me naslijedi, ali istina je da su moje pjesme zahtjevne i teške. Pravio sam ih po svojoj mjeri. Ne znam da li bi odgovarale nekome drugom. (Novosti)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

DODATNE VIP ULAZNICE ZA KONCERT U KOMBANK ARENI

Izvor: Beta OMS, 25.Nov.2014, 14:39

Za koncert koji će održati Šaban Šaulić, Haris Džinović i Ana Bekuta u Kombank Areni 06.12.2014. godine vlada veliko interesovanje,a naročito za VIP ulaznice koje su već rasprodate. Organizatori su odlučili da u prodaju puste novu kategoriju ulaznica i u tu svrhu je određen novi VIP prostor...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.