Fenomenalni takmičari preznojili žiri PINKOVIH ZVEZDA! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Apr.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenomenalni takmičari preznojili žiri PINKOVIH ZVEZDA! VIDEO

Ove subote na programu je još jedno izdanje emisije Pinkove zvezde, a takmičari će ovog puta uspeti da izazovu neverovatne emocije među članovima žirija, te će neke od njih uspeti i da preznoje svojim fenomenalnim vokalima.

Trideset i deveta po redu emisija takmičenja Pinkove zvezde, napraviće čitavu pometnju kako među fenomenalnim kandidatima, tako i među članovima žirija, čije rasprave dostižu vrhunac. Napeta atmosfera vladaće na sceni, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svojim fenomenalnim vokalima uspeće da preznoje petočlani žiri, koji je na sve težim mukama.

Neizbežne svađe među članovima žirija neće izostati ni ovog puta, a šarmantni voditelj Milan Kalinić, uspeće da svojim šalama zabavi petočlani žiri, publiku, ali i takmičare koji na sceni imaju sve veću tremu. Ko će fascinirati, a ko razočarati petočlani žiri, saznaćemo u sredu od 21h na televiziji Pink, kada je na programu novo izdanje najomiljenijeg i najpopularnijeg takmičenja na našim prostorima.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.