Darin komentar u Pinkovim zvezdama, Zoricu i Draganu ostavio bez teksta! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darin komentar u Pinkovim zvezdama, Zoricu i Draganu ostavio bez teksta! VIDEO

U trećoj sezoni muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, mnogi mladi ljudi su pokazali neverovatan talenat.

Svaki takmičar se trudio da se pokaže u najboljem svetlu i osvoji titulu "Pinkove zvezde". I ove subote žiri u čijem su sastavu Dara Bubamara, Dragana Mirković, Zorica Brunclik, Aleksandra Radović i Šaban Šaulić će se truditi da savetima i sugestijama pomogne kandidatima da usavrše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svoje pevanje. Među članicama žirija je došlo do čarki i to zato što se Dara Bubamara našalila na račun svojih koleginica.

"Nekako se osećam mršavo sad pored Dragane i Zorice. Ja sam mršavija od vas", rekla je Dara. I ove subote vas očekuje mnogo zabave, smeha, kao i talentovanih kandidata.

"Svetsko, a naše", tim rečima je Zorica Brunclik prokomentarisala nastup jednog od takmičara.  Koji takmičari su ostavili žiri bez daha, kao i kakve savete su dobili od članova stručnog žirija, pogledajte u osmoj epizodi "Pinkovih zvezdi."

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.