Dara Bubamara progovorila o tužbi: Dokazano je da sam prva izbacila pesmu, a onda je on poželeo istu! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 03.Apr.2024, 09:31

Dara Bubamara progovorila o tužbi: Dokazano je da sam prva izbacila pesmu, a onda je on poželeo istu! (VIDEO)

Dara Bubamara tužila Slobu Radanović: Gde ćeš biciklom na Rusiju?!
Iako je bio njen favorit još u Pinkovim zvezdama, prijateljstvu između Slobe Radanovića i Dare Bubamare je došao kraj, jer je kako pevačica navodi, mlađi kolega pokrao.
Dara bamara gostovala je sinoć u emisiji "Amig show", gde je otkrila šta se zapravo dogodilo i zbog čega je tužila Slobu Radanovića za krađu pesme.
"Dokazano je! Prva smo izbacili pesmu, a onda je Sloba poželeo istu. Marina Tucaković me je pozvala 2021. da čujem pesmu, bila je poslednja koju je napisala pre smrti. Autorska prava su bila naša, ali su je pustili Slobi, ignorisavši nas. To je bila naša pesma, na kojoj smo radili s ljubavlju. Osećam...
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.