Bora Čorba: Kajem se!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Čorba: Kajem se!

U emisiji "Pinkove zvezde" jedan o članova žirija je bio uočljiviji od ostalih. Svi koji su gledali tu emisiju znaju da su neizostavni delovi iste svađe, skandali, plač... Ovog puta, roker, Bora Đorđević, zvani Bora Čorba, je preterao.

Naime, dok je trajala emisija, bio je u vidno alkoholisanom stanju, mumlao je "sebi u bradu", klatio se i jedva održavao ravnotežu.

Zbog toga je poslao saopštenje medijima, koje vam u celosti prenosimo:

"Iskreno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << žalim što sam došao pijan na snimanje Pinkovih zvezda i nedolično se ponašao. Tačno je da sam se lečio Esperalom i da sam prekinuo terapiju misleći da mogu bez alkohola.  Nažalost i male količine su dovoljne da izazovu pijanstvo. Nastavljam sa terapijom. Takođe mi je žao što sam slagao novinare da nisam bio pijan. Svestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost i žalim što sam lošim primerom uticao na one koji me vole."
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.