Ana Mihajlovski progovorila o PLASTIČNOJ OPERACIJI zbog koje se JAKO KAJE

Izvor: Story, 29.Nov.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Mihajlovski progovorila o PLASTIČNOJ OPERACIJI zbog koje se JAKO KAJE

Voditeljka takmičenja “Pinkove zvezde”, Ana Mihajlovski, rešila je da progovori o posetama plastičnom hirurgu, nakon što se već mesecima spekuliše da je mnogo toga na sebi promenila. – Malo mi je neprijatno da govorim o tako ličnim temama, ali ako mogu bar jednu devojku da odvučem od noža – odlično! Da, operisala sam nos pre ... The post Ana Mihajlovski progovorila o PLASTIČNOJ OPERACIJI zbog koje se JAKO KAJE appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Story...






Povezane vesti

GOCA TRŽAN URLALA NA DEVOJČICU U PINKOVIM ZVEZDICAMA! Ana Mihajlovski tešila uplakano dete: Te fore ne prolaze!

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2018

Popularna pevačica Goca Tržan rasplakala je jednu od devojčica koje su se takmičile u šouu “Pinkove zvezdice – All Stars”. Naime, devojčica Marina nastupila je na sceni u Šimanovcima sa pobednikom protekle sezone Ljubom Stanković. Ipak, Goca Tržan nije bila zadovoljna njenim nastupom,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.