Zločin na Dedinju, uhapšen zbog sumnje da je skrivao mrtvu majku

Izvor: RTS, 24.Okt.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zločin na Dedinju, uhapšen zbog sumnje da je skrivao mrtvu majku

Uhapšen je muškarac iz Beograda koji se, za sada, sumnjiči da je svoju preminulu majku (87) zakopao u garaži u beogradskom naselju Dedinje, kako bi prikrio njemu smrt i nastavio da prima penziju od preko 1.000 evra.
U toku je obdukcija koja treba da utvrdi uzrok smrti žene čije je telo pronađeno zakopano u garaži na Dedinju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << .

Cilj obdukcije je da se utvrdi da li je umrla prirodnom ili nasilnom smrću i opredeli dalji tok istrage, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.
Osumnjičeni S. P. (53) će sutra biti priveden na saslušanje u tužilaštvo povodom sumnje da je izvršio krivična dela nepružanje pomoći i napuštanje nemoćnog lica, rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Slavica Jokić Janković.
Za sada se sumnja da je S. P. želeo da prikrije činjenicu smrti i nastavi da uzima majčinu penziju, a da je ona umrla prirodnom smrću.
U slučaju da obdukcija pokaže žena preminula nasilnom smrću – da je ubijena, slučaj će biti prosleđen Višem tužilaštvu u Beogradu.
Ovaj bizaran slučaj prijavila je bivša supruga uhapšenog, koja je prema pisanju medija, došla u policijsku stanicu i ispričala da je videla S. P. kako u garaži kopa rupu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra saslušanje sina koji je zakopao majku u garaži na Dedinju

Izvor: Blic, 24.Okt.2019

Slobodan P. (53) iz Beogada koji se, za sada, sumnjiči da je svoju preminulu majku (87) zakopao u garaži u beogradskom naselju Dedinje, kako bi prikrio njemu smrt i nastavio da prima penziju od preko 1.000 evra biće saslušan sutra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.